Wat de deskundige zegt over CustoMatraz

Ik ben zelf ongeveer 6 jaar geleden benaderd of een vertegenwoordiger van customatraz eens langs mocht komen om mij een nieuw type matras te laten zien, anders dan alle anderen. Omdat wij in de praktijk regelmatig aanbiedingen krijgen met “nieuwe producten” (de ene keer een matras, dan weer een hoofdkussen, dan weer een bijzondere stoel, etc) had ik in eerste instantie geen interesse in een kennismakingsgesprek. Maar nieuwsgierig als ik ben wilde ik wel iets meer weten over het product. Nadat ik de site bekeken had en ik het opvallend vond dat ik niet lastig gevallen bleef worden met mailtjes/folders etc heb ik toch contact opgenomen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Gedurende het gesprek werd ik steeds enthousiaster, wat een mooi product! En vooral, wat een goede gedachte erachter! Voor het eerst een matras dat echt aan wordt gepast naar iemands lichaamsbouw en behoefte. En zo opgebouwd dat in een tweepersoonsmatras ook 2 verschillende ondersteunings- gebieden aangebracht kunnen worden. Geen getob meer met hoogteverschil van matrassen omdat de een graag een ander matras heeft dan de ander. Voordat ik iets aanraad aan mensen in de praktijk wil ik het altijd zelf eerst ervaren hebben, dus ik mocht even op een “testmatras’ liggen om het te ervaren. Dat beviel zo goed dat we meteen een matras voor onszelf besteld hebben.

De service tijdens het opmeten, het afleveren en de nazorg was perfect. Al snel bleek dat ons entousiasme aanstekelijk werkte in onze omgeving en ook familieleden bestelden een matras. Ook zij waren positief verrast door de goede service en het slaapcomfort.

 

Het matras ondersteunt op een hele goede manier de natuurlijke houding. Een groot plus punt vind ik dat het echt persoonlijk aangemeten en aangepast wordt. Zo kunnen ook mensen die om welke reden ook een bijzondere slaaphouding hebben goed ondersteund worden door het matras. Iets dat bij de standaard matrassen niet mogelijk is. Het grootste voordeel is dat het matras ook aan te passen is. Vaak begint de zoektocht naar een nieuw matras op het moment dat er rugklachten of nekklachten ontstaan omdat het oude matras niet meer voldoende ondersteuning geeft. Mensen gaan dan met klachten proefliggen in een winkel en na 4 matrassen heb je zelf geen idee meer wat nu eigenlijk lekker ligt. Soms maak je dan ook de verkeerde keuze. Met customatraz is dat niet aan de orde. Aan de hand van een meting in de favoriete slaaphouding wordt gekeken waar het matras ondersteuning moet geven en wordt het matras aangepast aan jou in plaats van andersom.

Mocht na een aantal weken blijken dat het matras toch niet lekker ligt (bijvoorbeeld omdat spanning in het lichaam veranderd door de andere ondersteuning van het nieuwe matras) dan is het een kwestie van een telefoontje en dan komt er iemand langs om de meting opnieuw te doen en de indeling te veranderen.

 

Deze flexibiliteit van het matras in combinatie met de geweldige service zorgen ervoor dat ik dit product ook aan durf te prijzen bij de mensen die bij mij onder behandeling zijn. Naar aanleiding daarvan hebben we een aantal keren een slaap advies dag georganiseerd samen met mijn collega’s in de buurt. Hierbij konden mensen vrijblijvend komen ervaren hoe het matras aangepast kan worden en hoe het voelt om op een matras te liggen dat helemaal op maat is aangepast. Over het algemeen is iedereen tijdens deze dagen altijd erg positief en de mensen die het matras kopen zijn het altijd over 2 dingen eens: een customatraz staat voor een prettige, persoonlijke service en het is een fantastisch matras om weer uitgerust en soepel op te staan ’s ochtends. Er is eigenlijk maar 1 nadeel te noemen: wanneer je gewend bent op een customatraz te slapen is er geen bed meer op vakantie wat lekker slaapt (en het is prijzig, maar dit is een investering in je gezondheid).

Annika van Leeuwen, Chiropractor

www.chiropractievanleeuwen.nl

Wat onze klanten zeggen over CustoMatraz

PLAATS OOK UW REVIEW

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u uw mening over CustoMatraz met anderen wilt delen. U helpt anderen een weloverwogen beslissing te nemen bij de aanschaf van een CustoMatraz.

 

Geef uw feedback via onderstaand formulier of via “Klantenvertellen”. Door de controle op spam kan het even duren voordat uw review zichtbaar is.

 

Uw naam, e-mail en woonplaats worden niet op de website geplaatst. U kunt zelf bepalen welke naam en woonplaats wij onder uw review plaatsen door het daarvoor bestemde veld in te vullen.

 

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.