Een maatwerk matras voor iedereen

Een CustoMatraz is altijd individueel aangemeten. Dat wil zeggen dat een matras voor elke uniek persoon persoonlijk wordt samengesteld. Dit maakt een CustoMatraz het beste medische matras voor uw lichaam. Immers maatwerk is altijd beter dan een standaard matras met een gemiddelde hardheid.

Elk lichaam is uniek, waardoor een normaal matras niet altijd voldoende ondersteuning geeft. Een slecht matras kan daardoor juist een oorzaak zijn van nek- of rugklachten en een slechte nachtrust. Wanneer uw matras niet perfect aansluit op uw lichaam kunt u dit ’s ochtends merken tijdens het opstaan; u voelt zich niet fit.

U slaapt ongeveer 33 % van uw leven. Het is daarom belangrijk dat het lichaam op de juiste manier ondersteuning krijgt tijdens het slapen, zodat u uitgerust wakker word.

Ieder lichaam is anders en elk persoon heeft een verschillende slaaphouding.
Om inzicht te krijgen hoe uw matras moet worden samengesteld voeren we een uitgebreide, digitale, lichaamsmeting uit. Tijdens een intakegesprek bepalen we uw persoonlijke voorkeuren en noteren we eventuele lichamelijke klachten. Zo creëren we over de gehele lengte van uw lichaam de ideale ondersteuning. Een essentiële voorwaarde voor een goede nachtrust, voor nu en voor de toekomst!

Informeer gerust bij uw therapeut, uw medisch specialist of bij één van onze slaapspecialisten naar de voordelen van een maatwerk matras.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies- en intakegesprek waar uw behoeften worden geïnventariseerd.

Customatraz biedt volledige service aan huis zodat u ook voor het persoonlijke adviesgesprek zelf de deur niet uit hoeft.

Of u nu kerngezond bent of medische klachten heeft, oud of jong bent, groot, klein, dik of dun… een matras op maat is er voor iedereen!

vraag advies gesprek aanvraag advies gesprek aan
Slaaphouding inmeten matras op maat

Digitale inmeting slaaphouding

Door gebruik te maken van een houdingsmeter kunnen wij de specifieke drukpunten vaststellen, die u in uw slaaphouding heeft.

Wij stellen uw matras samen uit 10 elementen verdeeld in 5 hardheden. Deze elementen zijn gekenmerkt met een gekleurd label, die de hardheid van het element aangeeft. Het drukapparaat meet uw lighouding en geeft voor elke positie in het matras aan welk element geplaatst moet worden.

Optimaliseren en aanpassingen

Op hardheid geselecteerde delen in uw matras, afzonderlijk uitneembaar en altijd te vervangen

Voor CustoMatraz is de tevredenheid van haar klanten uitermate belangrijk en wij zullen er dan ook alles aan doen dit voor iedere klant na te streven.

U heeft u recht op 2 serviceafspraken waarin in overleg met een van onze adviseurs nog aanpassingen kunnen worden gedaan ter optimalisatie van het geheel.

Juiste ondersteuning

Het unieke aan het CustoMatraz is dat alle materialen zijn geselecteerd na een uitgebreid onderzoek van tweeënhalf jaar. Dit was noodzakelijk om voor u een persoonlijk kwaliteitsmatras te kunnen maken met als enige doel: de optimale ondersteuning van uw lichaam in iedere positie!

Extra service

Uw nieuwe matras wordt tot in de slaapkamer geleverd en geïnstalleerd. Uw oude slaapsysteem nemen wij in overleg mee retour (afhankelijk van de laadruimte).

Heeft u overdag geen tijd? Wij zijn u ook in het weekend en in de avonduren graag van dienst.

Persoonlijk slaapcomfort

Onze latex toplaag heeft onovertroffen ventilerende eigenschappen en is niet temperatuurgevoelig. Een absolute voorwaarde voor een goede nachtrust!

meer over de samenstellingmeer over de samenstelling
medisch-maatwerk-matras

Medisch verantwoord

CustoMatraz is inmiddels ontdekt door iedereen die lekker wil slapen. Maar het is in eerste instantie ontwikkeld als medisch matras voor mensen die last hebben van decubitus, rug- en/of nekklachten, gewrichtsproblemen en andere lichamelijke klachten. Door overal de gewenste ondersteuning te bieden, helpt CustoMatraz bij deze ongemakken.

CustoMatraz wordt door medisch specialisten aanbevolen voor het reduceren van nek- en rugklachten. Vraag er naar bij uw behandelaar of bij onze slaapspecialisten.

meer over medische klachtenmeer over medische klachten
matras-op-maat

Duurzaam

Een CustoMatraz is zeer duurzaam en gaat langer mee dan een normaal kwaliteitsmatras. Dit komt door de unieke samenstelling van 10 aparte elementen in vijf verschillende hardheden. Deze elementen zijn allemaal te vervangen wanneer ze slijten, maar ook wanneer uw lichaam verandert of als er door andere (gezondheids-) problemen aanpassingen nodig zijn. De tijk van de toplaag is bovendien afneembaar en wasbaar. Het customatraz is opgebouwd uit onderdelen die afzonderlijk van elkaar vervangbaar zijn. Hierdoor hoeft u nooit meer een nieuw matras te kopen. Een matras voor het leven!

customatraz-maatwerk-matrassen

Korte levertijd

De ontwikkeling en productie van de matrassen vindt plaats in Nederland. Op maat gemaakte matrassen met een standaard maatvoering leveren wij meestal binnen 3 weken. Mocht uw maatvoering afwijken dan zal de levertijd van het matras tussen de 6 en 8 weken bedragen.

Wij zullen altijd ons uiterste best doen om uw nieuwe matras of complete bed zo snel mogelijk te leveren.

Overtuigd? Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!