CustoMatraz ledikanten op maat

customatraz-ledikanten-oakline

Een maatwerk matras van CustoMatraz is uniek. Helemaal naar uw persoonlijke omstandigheden samengesteld is het een matras voor het leven. Het matras kan op elke bedbodem en in elk ledikant worden gebruikt. Om optimaal van alle voordelen van een CustoMatraz te genieten adviseren wij een schotelbodem te gebruiken. De luxe kussens en dekbedden van Quilts of Denmark maken het helemaal af. En tot slot maken onze ledikanten op maat uw bed helemaal compleet.

Net zoals uw matras maken wij uw bedombouw ook helemaal naar uw wens. Daarbij worden alleen de beste materialen gebruikt en FSC® goedgekeurd hout. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit blank, wit of donker eiken. En kiest u voor geolied of gewaxed hout? Of kiest u liever voor een bedframe in een door u gewenste kleur? Alles is mogelijk! Waar u ook voor kiest, de Zwitserse kwaliteit van onze ledikanten ziet u maar zelden.

maatwerk-matras-ledikant-bodem
bedombouw-op-maat

Een compleet ledikant

Met een ledikant bedoelen we een compleet bed. Een ledikant bestaat uit een frame, poten en een hoofdbord. Dit kunt u aanvullen met bijpassende nachtkastjes of -tafeltjes, bedbanken en verlichting. Zo maakt u een slaapkamer om van te dromen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons daarnaar.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben een goede naam hoog te houden en doen er alles aan om aan die verwachting te voldoen. Onze bedden, bedbodems en linnengoed zijn daar geen uitzondering op. De ledikanten van CustoMatraz worden met de hand in Zwitserland gemaakt.

customatraz-ledikant-op-maat