Instabiele discus

Door inwendige scheurtjes is de tussenwervelschijf beschadigd en door interne degeneratie zal in de loop der tijd versmalling en inzakken van de tussenwervelschijf optreden.

Onze benaderingswijze:
De slijtage aan de discus is meestal een natuurlijk proces. Een ergonomisch correcte lighouding of houdingen zijn belangrijk voor de ontspanning van uw wervelkolom. Na het intake gesprek en de digitale meting zullen we het matras voor u samenstellen. Extra aandacht wordt gegeven aan de (bestaande) bodem omdat deze het matras op correcte wijze moet dragen. Mocht u niet meer tevreden zijn over uw bestaande bodem of een medewerker van CustoMataz constateert een ruime glooiing in de bodem dan kunnen we u tevens aanmeten voor een nieuwe bodem.

 


CustoMatraz is een slaapspecialist en pretendeert niet gekwalificeerd te zijn om u medische adviezen te geven. De medische informatie die wij met u delen komt voort uit ervaringen uit het verleden en de overleggen die wij voeren met medisch specialisten. Dit artikel is daarom alleen informatief. Raadpleeg altijd uw eerst arts wanneer u pijnklachten heeft.