Een persoonlijk aangemeten matras

Voordat wij uw perfecte matras kunnen samenstellen, meten wij digitaal uw slaaphouding en de drukpunten van uw lichaam op. Wij maken gebruik van een drukmetingmatras om te meten welke drukpunten uw lichaam in een bepaalde slaaphouding heeft. De meting kan plaatsvinden bij u thuis, maar ook in één van onze showrooms. Uw persoonlijk aangemeten matras wordt in zes stappen ontwikkeld:

1

Tijdens de intake bespreken wij uw eventuele lichamelijke klachten en vragen wij u om vijf verschillende slaaphoudingen aan te nemen: op de beide zijkanten, uw rug, uw buik en een andere slaaphouding die u zelf vaak aanneemt.

2

De drukpunten van uw lichaam worden in deze verschillende slaaphoudingen gemeten met ons mobiele meetapparaat.

3

Wij vragen u naar uw favoriete slaaphoudingen en willen graag van u weten tegen welke problemen u aanloopt met betrekking tot uw nachtrust.

4

Onze door ons ontwikkelde software bepaald de persoonlijke indeling van uw individueel samengestelde matras. In onze showroom kunt u het CustoMatraz al gelijk uitproberen.
Na assemblage van het matras wordt deze bij u thuis, tot in de slaapkamer, afgeleverd.

5

U krijgt dertig dagen om aan het matras te wennen. Hierna kunt u aangeven of het matras volledig naar wens is. In 70% van de gevallen is het matras in één keer geheel naar tevredenheid.

6

Bent u nog niet helemaal tevreden? Dan komen wij, indien nodig, nog twee keer gratis, binnen vier maanden na levering, bij u langs om aanpassingen te doen.

CustoMatraz Rotterdam
Betrokken team

Onze slaapspecialisten hebben alle tijd om uw slaapwensen te bespreken. Dat mag bij CustoMatraz maar wij komen ook graag bij u thuis.

Ieder matras een eigen, persoonlijke indeling

Een modulair CustoMatraz is een matras voor het leven! Bij veranderde omstandigheden vervangt u eenvoudig losse onderdelen, voor een fractie van de prijs voor een nieuw matras.

Een CustoMatraz kan op elke bodem worden toegepast en met elke ombouw.
DOWNLOAD DE BROCHUREDOWNLOAD DE BROCHURE