Coxartose

Coxartose is heupslijtage en vaak gaat dit gepaard met heupartrose. In de regel treedt heupartrose pas op latere leeftijd op. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen zoals; zwaar medicijngebruik, ontsteking aan de heup op jonge leeftijd of het afglijden van de heupkop.

Onze benaderingswijze:
Klanten van CustoMatraz hebben vaak al een heupprothese gekregen nadat ze echt moeite krijgen om op hun favoriete positie te liggen. Hun matras ondersteund te veel of veel te weinig. Hoe dan ook, er moet iets gebeuren! Onze ervaring heeft ons geleerd dat we per zone het hardheidsniveau moeten afstellen op de wensen en behoeften van onze klanten. Een individuele meting en een zachtere toplaag zijn hierbij erg van belang. De digitale kaart laat ons dan precies zien waar een persoon een verzachting nodig heeft en dit proces is makkelijk te sturen. Het matras is makkelijk aan te passen, mocht deze plaatselijke verzachting nog niet naar wens zijn ingesteld.

 


CustoMatraz is een slaapspecialist en pretendeert niet gekwalificeerd te zijn om u medische adviezen te geven. De medische informatie die wij met u delen komt voort uit ervaringen uit het verleden en de overleggen die wij voeren met medisch specialisten. Dit artikel is daarom alleen informatief. Raadpleeg altijd uw eerst arts wanneer u pijnklachten heeft.