Het beste medisch matras bij slijmbeursontsteking is een CustoMatraz. Een slijmbeursontsteking is een ontsteking van de slijmbeurs, de oorzaak is meestal overbelasting of te veel druk op de slijmbeurs. Dergelijke slijmbeurzen kunnen we op verschillende plaatsen in het lichaam terug vinden.

Onze benaderingswijze:
Omdat u behoefte heeft aan het puntsgewijs weghalen van de drukpunten zullen de medewerkers van CustoMatraz met een digitale meting uw lichaam kunnen analyseren zodat ze ter plaatse uw matras kunnen samenstellen.

Ook als een slijmbeurs ontsteking ontstaat na de aanschafperiode kunnen we het matras makkelijk in hardheid veranderen. Let wel: dit is een tijdelijke en noodzakelijke oplossing. Veel van onze klanten hebben na de genezing van de slijmbeurs weer de behoefte om terug te keren naar de vertrouwde samenstelling.

CustoMatraz is een slaapspecialist en pretendeert niet gekwalificeerd te zijn om u medische adviezen te geven. De medische informatie die wij met u delen komt voort uit ervaringen uit het verleden en de overleggen die wij voeren met medisch specialisten. Dit artikel is daarom alleen informatief. Raadpleeg altijd uw eerst arts wanneer u pijnklachten heeft.