Bekkenverwringing

Bij bekkenverwringing staat de ene bekkenhelft ten opzichte van de andere bekkenhelft naar achter gedraaid. Bekkenverwringing heeft alles te maken met asymmetrische spierspanning wat natuurlijk snel kan leiden tot blokkeringen in rug en nek wat kan leiden tot hoofdpijn en rugklachten. Een goede lighouding, door middel van een individueel aangemeten matras en bodem is daarom erg belangrijk. Een totaalcombinatie is van groot belang.

Onze benaderingswijze:
Met uw specialist zullen we zorgvuldig kijken naar uw bestaande bodem. Bij het intake gesprek meten we u een individueel aangemeten matras aan en tevens kunnen we u voorzien van een ergonomisch correct hoofdkussen.


CustoMatraz is een slaapspecialist en pretendeert niet gekwalificeerd te zijn om u medische adviezen te geven. De medische informatie die wij met u delen komt voort uit ervaringen uit het verleden en de overleggen die wij voeren met medisch specialisten. Dit artikel is daarom alleen informatief. Raadpleeg altijd uw eerst arts wanneer u pijnklachten heeft.